skip to Main Content

Bedrijvencompetitie

Data en starttijd competitie

Zet je schrap voor onze bedrijvencompetitie op vijf woesdagavonden op Padelpark21 in Hoofddorp. Voor de competitie ontvang je informatie over welke data en tijden die je vrij moet houden voor de wedstrijden van jouw team. De competitieavonden met een starttijd van 18:00 uur zijn op:

Competitieformat

Elk bedrijventeam bestaat uit minimaal 4 leden. Inschrijfkosten bedragen €350,- per team. Inschrijving is definitief na betaling Wees er snel bij: er is plek voor maximaal 18 teams en vol = vol!

Details team en inschrijving

Ieder team speelt zes wedstrijden per competitie-avond, elk van 20 minuten. Punten worden als volgt toegekend: • Overwinning: 3 punten • Verlies: 0 punten *bij gelijk spel spelen we een golden point.

Netwerken, gezelligheid en publiek

De Padelpark 21 bedrijvencompetitie gaat niet alleen over de sport, maar ook over netwerken en samenzijn. Bezoekers en supporters zijn van harte welkom om de wedstrijden bij te wonen. Op competitieavonden is het eerste drankje en de bittergarnituur op onze kosten. Een ideale setting voor het versterken van zakelijke banden en het leggen van nieuwe contacten.

INSCHRIJVEN
Je kunt je inschrijven via bovenstaande knop. Vul per team een apart formulier in. Wacht niet te lang met inschrijven en verzeker je team van een plek in deze bedrijvencompetitie

Back To Top