skip to Main Content

Veelgestelde vragen

Ja, op PadelPark 21 kan je op elke moment een racket huren voor 4 euro. Ook kan je ballen kopen voor 9 euro (blik 3 stuks).

Ja, wijzigen of annuleren kan kosteloos tot 24 uur vóór aanvang van de boeking, neem hiervoor contact op via info@padelpark21.nl

Via de Meet & Play App van de KNLTB is het mogelijk om 7 dagen van tevoren een baan te reserveren en af te rekenen middels iDeal. Als je lid bent van PadelPark 21 kun je via de club-App 8 dagen vooruit een padelbaan reserveren.

Leden kunnen 21 dagen van tevoren reserveren. Niet leden 7 dagen van tevoren.

Als je vaker bij PadelPark 21 wil spelen raden we je aan je in te schrijven als lid* via onze website (klik hier).

Na het invullen van het inschrijfformulier bent u direct lid van PadelPark 21. U ontvangt een Clublidnummer en een KNLTB bondsnummer, heeft nu recht om al 21 dagen vooruit een padelbaan te reserveren*. Met uw toegekende bondsnummer kunt u meedoen met competities en toernooien van de KNLTB.

*momenteel zijn wij druk bezig met het aanbieden van rittenkaarten en speciale kortingsacties voor leden. Houdt de socials in de gaten!

Het reguliere seizoen loopt van 1 februari tot en met 31 januari.
Voor inschrijvingen gedurende het seizoen wordt naar rato het lidmaatschapsgeld berekend met een minimum van €20,-

*baanhuur is geen onderdeel van het lidmaatschap.

Ja, op onze locatie is altijd iemand aanwezig. Zij leggen je graag de spelregels van padel uit. Of bekijk hier alle spelregels op een rijtje.

Ja, dat is mogelijk. Een racket huren kost 4 euro en de ballen zijn te koop voor 9 euro per blik (3 stuks)

Op onze locatie is een shop aanwezig, waar het mogelijk is om padelrackets te kopen.

Padel wordt op kunstgras gespeeld. Wij adviseren om tennis- of hardloopschoenen te dragen. Het is niet toegestaan om voetbal- of hockeyschoenen te dragen.

Nee, het is de bedoeling dat je zelf sportkleding en -schoenen meeneemt.

Ja, dat kan zeker. Wij verzorgen events van A tot Z. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op onze website onder het kopje ‘EVENTS’ of stuur een mail naar info@padelpark21.nl voor meer informatie.

In het geval je verhinderd bent is het mogelijk je reservering te annuleren. Dat is tot 24 uur voor aanvang van jouw reservering gratis. Stuur in dit geval een mail met jouw annulering naar info@padelpark21.nl Je krijgt in dat geval je geld teruggestort. Bij annulering korter dan 24 uur van te voren zal er geen geld worden teruggestort.

Ja, dat is mogelijk. Je kunt een baan op een vaste dag en tijd reserveren. Stuur je aanvraag naar info@padelpark21.nl, dan kijken we wat er mogelijk is.

Het is via de Meet & Play App mogelijk om meerdere banen te boeken. We hanteren geen limiet van het aantal reserveringen.

Jazeker! Schrijf je hier in om een les te boeken bij onze professionele Padel trainers.

Back To Top